Outdoorchef BBQ

Deze nieuwe BBQ op gas is nieuw in ons assortiment en kost vanaf 169 euro met tijdelijk een gratis gasslang en reduceer.

Afgezien dat deze compacte emailleerde BBQ er erg mooi uitziet, is het een groot voordeel, dat er zowel direct als indirect  gebarbecued kan worden. Bij indirecte verhitting is deze BBQ tevens een oven en bijzonder geschikt om ook bijvoorbeeld broodjes af te bakken of een pizza te bereiden.

In de ovendeksel zit een temperatuurmeter wat het gebruik vergemakkelijkt. Reinigen van de BBQ is eenvoudig, want u hoeft alleen maar de brander voluit te zetten en alles brandt schoon. Het emaille is zelfreinigend en zodoende is er geen stank  van aangekoekte restanten en is de BBQ klaar voor de afbak broodjes smorgens zonder bijgeuren of smaken.

Handig zijn de grillroosters met gaatjes om daarop bijvoorbeeld scampi’s en andere kleinere producten te grillen in de indirecte verhitting stand.  Hierdoor zal het product rondom garen.

Mocht dit product niet direct uw interesse hebben, dan hebben wij nog meer soorten BBQ`s en scottelbraai`s in verschillende formaten.

Kom langs voor advies en demonstratie.

BBQ-outdoor2 BBQ-ourdoor