Over Caravan & Camper Support

supp_24Caravan & Camper Support is in 2010 de opvolger geworden van Caravans van der Linden.

Na de teruglopende markt in kampeermiddelen hebben we dealerschappen van caravans beëindigd en zijn we ons gaan specialiseren in technische ondersteuning en schadeherstel. De grote kampeershop voorziet in de behoefte en wordt steeds meer uitgebreid. De volgende stap is om onze kampeerwinkel uit te breiden met een webshop. Voorlopig doen we leuke aanbiedingen via de webshop die uitsluitend af te halen zijn.

Campers nemen in aantallen toe en daarmee ook het aanbod van werk. Truma apparaten zitten in de meeste campers en zijn we hiervoor Servicepunt geworden. Het onderhoud aan caravans en campers vormt de basis van onze werkzaamheden. Daarnaast hebben we jarenlange ervaring in het herstellen van schades. Tegenwoordig krijgen wij veelvuldig aanvragen voor satellietsystemen en daglichtpanelen van Kamperaars. Al deze wensen behoeven een persoonlijk advies over de mogelijkheden. Ook als het gaat over bv. fietsendragers.


supp_30Door onze persoonlijke advisering kunnen wij voor u de beste oplossing verzorgen.
Door toename van het aantal Camperaars die een beroep doen op onze technische service, hebben wij deze service uitgebreid met APK-keuring en motor-onderhoud. Dit geheel onder licentie van Fiat bedrijfswagens. Informeer naar onze scherpe combinatie deals zoals gas en vochtcontrole voor 150 euro.

Schade aan uw camper, caravan of vouwwagen kunnen wij prima en snel repareren. Ook wanneer er een raam sneuvelt, dan bent u bij ons aan het juiste adres voor snelle vervanging. Wij regelen ook de schade-afwikkeling met uw verzekeraar.

Als Truma/Alden-servicepunt voor Zeeland en België kunnen wij u direct van dienst zijn mocht uw Truma/Alden-apparaat defect zijn. Wij kunnen ons beroepen op 25 jaar ervaring in herstel en onderhoud en als Bovag erkend bedrijf mag u erop vertrouwen dat uw kampeermiddel in goede handen is. Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze kampeerwinkel waar de koffie altijd klaar staat.