Verkoop en bemiddeling

Wanneer u besluit uw caravan of camper te verkopen, ook dan zijn wij u graag behulpzaam. Soms is de verkoop een gevolg van een treurige omstandigheid zoals ziekte of een sterfgeval. Ook kunt u besluiten om uw kampeermiddel te willen verkopen, omdat u andere plannen heeft.

Hoe dan ook, wij zullen u adviseren over wat de beste opties zijn. Bemiddeling is daar een van, dan blijft u eigenaar van uw kampeermiddel totdat er een koper is en betaalt u ons verkoopcommissie over de verkoopprijs. De commissie is meestal 10% van de verkoopprijs met een minimum en maximum afhankelijk van de waarde van het kampeermiddel. Vooraf wordt alles samen met u geïnventariseerd en vastgelegd in een contract, zodat het duidelijk is wat er verkocht mag worden en in welke staat.

Als er een wens is om direct te willen overgaan tot verkoop, dan bieden wij aan de hand van de inventarisatie een reële handelaars-aankoopprijs. Er wordt door ons alleen geboden op kampeermiddelen die vrij zijn van vochtinwerking en redelijk courant zijn. Schades zullen worden getaxeerd en leiden deze tot waardevermindering mocht dit niet meer verhaalbaar zijn op de cascoverzekering van het kampeermiddel.

Mocht u interesse hebben om uw kampeermiddel te willen verkopen, dan zien we uw aanvraag tegemoet.