Certificaat G607 vloeibaargas installaties in Axel

Geplaatst op 29 maart 2017

Duitsland loopt voorop als het om veiligheid gaat en wordt deze meestal norm binnen de EU. Dat er in Nederland nog geen wetgeving bestaat die de gasveiligheid regelt voor vloeibaar gas in kampeermiddelen is echt een gebrek.

Het risico is enorm en wordt vaak onderschat. Als het mis gaat, dan gaat het goed mis. Camping-eigenaren worden verantwoordelijk gehouden voor de veiligheid op hun kampeerterreinen. Die zullen verlangen dat er een certificaat van gasveiligheid kan worden getoond.

Ik ben er trots op om een van de eerste monteurs in Nederland te zijn die bevoegd is om certificaten conform G607/NEN1949 af te mogen geven.

Hierdoor kunnen ook Duitse kampeerders de voor hun verplichte gas-keuring G607 in Nederland laten uitvoeren. Voor iedere kampeerder die met zijn kampeermiddel met een gasinstallatie naar een Duitstalige camping gaat, kan dit certificaat ook belangrijk zijn om op de camping te worden toegelaten.

Belangrijker is, doe het vooral voor je eigen veiligheid en die van anderen.

Naast een standaard gascontrole is het nu ook mogelijk de gasinstallatie van uw kampeermiddel te keuren naar richtlijn G607.

Bel voor een afspraak 0115-531439