Mijlpaal 1996-2016

Geplaatst op 16 december 2016

Vandaag, precies 20 jaar geleden, denken we terug aan het moment waarop wij eigenaar werden van Caravans van der Linden. We lieten niet alleen ons caravanbedrijf in Woubrugge achter maar ook alle sociale contacten zoals familie, vrienden en kennissen. Het werd voor ons een twijfelachtige Kerst tussen de verhuisdozen met buiten vriestemperaturen die de Elfstedentocht aankondigden.

Niet alleen de “taal” leren maar ook leren omgaan met de verschillende mentaliteiten in Bourgondisch Zeeuws- Vlaanderen was noodzakelijk. De progressie die we doormaakten werd door de komst van de euro gestabiliseerd en veranderde de markt. Zo verloren veel caravanmerken hun fabrikanten die door gebrek aan afzet niet meer aan hun betalingsverplichtingen konden voldoen.

Vol vertrouwen hebben we ons telkens aangepast aan de veranderende  markt. In mei 2010 mochten we ons nieuwe bedrijfspand op Drieschouwen Zuid in Axel openen. Met onze nieuwe bedrijfsnaam ‘Caravan & Camper Support’ luidden we een nieuwe bedrijfsvoering in.

Zonder dealer-schappen konden we ons specialiseren in Caravan en Camper onderhoud en reparatie. Dit vanuit een ruim opgezette kampeerwinkel met een groot assortiment aan producten.

Met gepaste trots kijken we terug op 20 turbulente jaren welke ons hebben gevormd. Een gedenkwaardige Mijlpaal in ons leven.

Graag willen wij iedereen bedanken die ons de kans en het vertrouwen hebben gegeven. Rest ons iedereen een liefdevolle Kerst te wensen en al het goeds in het nieuwe jaar.

Rob van der Hulst en Christa Rijnsburger